Para pengunjung

Thursday, June 30, 2011

Birthday Bash | Practical joke. :)

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Walaupun aku penat gilak bru balik keje nie, tp nk update blog gak. pasal..

Birthday bash Practical Joke  nie ! :)

Ok, mse 28 jun 2011 lepas, aku kene pedajal ngn member lame mse skola girl's school dlu. bkn bufday dy, tp dy wt kat fb bufday dy ari 2. 

Kire rmy2 terkene lah dgn dy nieh. huhu

So aku tetibe rse nk buat gak mende yg sme. hehe. tujuan?

Saje nak test sape yg igt bufdy aku. :)

Siap ade yg wat entry khas bufday aku. terima kasih byk2 ye



Tasha. si pemberi idea. last2 dy gak kne tpu. haha :p
Orang first wih. junior mrsm. :)


Rmy je yg mengamuk sbb kne tpu. contoh2 nya :

Kembar aku. klw x igt bufday aku mmg nk kene lah . haha
Shahirah, Cousin aku yg trut trtpu. ngeh3
Jat, tok pnghulu garang aku. huu




 Nie plak yg tau bufday aku. :)
Yang nie, mmg la igt kan bufday aku. huhu

Manusia brdua nie, zati n fatin kwn aku dri skola rndh. igt g bufday aku. trharu sngguh. iskiskisk 



Tp semua wish2 nie, tetap aku hargai. cnthnye cm yg nie:
Senior SRM. :)
Trharu gak. :)


Punyelah penat aku nk like sume post2 kat wall aku, smpy kene block ngan fb.

hehe

 Mostly dak2 girl's school igt bufday aku. yg sme2 skola rndah dlu pn rmy yg igt. syg korang sume. pada yg trtpu, ku sayang korang gak. tq wish awl. :)

Bufday aku 18 ogos 1992 lah. :)

P/S : kne full shift 2 hari. matilah penat. T________________________T




2 comments:

sergeant keroro said...

hahaha, nice!

nasib baik aku tak tertipu hari tu :P

syaimz said...

nasib baik aku tak post ape2 HB lagi.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...