Para pengunjung

Wednesday, November 2, 2011

Bad Day :(

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..


Dah beberapa hari aku rse lain bawak kete nie. cam de something tak kena. Kemuncaknya tadi, waktu hantar member g seri puteri, brek da semacam. Dan aku sememangnye jahil pasal kete. Mujur dipanjangkan umur. Mujur Dayad sudi tolong. Mujur semuanya selamat. Dan selamat lah jugak duit aku :(

Balik bilik, ade plak khabar tak best. Monyet pecah masuk bilik aku ikut tingkap. Habis mug garfield kesayangan aku retak. Habis Pencil case aku diperkotak-katikkan. Habis peniti aku ditaburkan. Alahai monyet, nasiblah kau haiwan tak de akal.

Malam test mngejut gak lah, serius tak study ape2. Mujur lagi, soalan masih boleh dijawap guna logik akal. Harap2 skor lah.

Tengah test, baru perasan monyet da bawak lari pemadam. Terkial-kial smbil test nak cari pemadam. Baru perasan jugak keychain siput kesayangan kat pencil case dah ilang kene kebas monyet. keychain tu rare kot. mane nak carik lagi :(

Worst, brooch hat brown pun nak hilang jugak. Alahai nasib.

Very bad day :(

P/S: Cepatlah balik. cepatlah jumaat. tak sanggup nak menangis sorang-sorang. kat umah ade ayah. :(

2 comments:

NadiRah said...

aolololo..
syaimz kan ade tukang pujuk..
huk3

Ahmad Haziq Azlan said...

repot kat hema!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...