Para pengunjung

Sunday, November 6, 2011

Nenen | Selamat Hari Raya Korban :)

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Aidiladha nie, ade rezeki lebih sikit bak kata ayah aku, so family kami wat korban. selamat dah pun tumbang lembu tu siang tadi.

Nama lembu nie nenen. kalau orang jawe mesti tau ape maksud nenen tu. hihi.


Tapi bukanjawe nie pun tau jugak. bagus bagus :)
++Sebelum++


++Semasa++




++Selepas++



Gambar2 Rare yang sempat di snap!

Otak lembu

Mata lembu
Ade sape2 teringin nak makan otak lembu? #gulp gulp


Nak tgk gamba si pengelat?


Sepupu aku. Orang len sibuk lapah lembu, dia leh lepak je men angry birds. 
ish3 :D

Selamat hari raya semua :)

P/S: Truths revealed. keliru O.0

3 comments:

GaRy™ said...

pergghhh.. seram lak nak makan... hahaha...

Terbang Bersamaku said...

wah meriahnye...post lah sikit daging & tulang2 lembu tue..boleh buat sup..=)

~selamat hari raya aidil adha ye..

IQ = Iez Qis said...

sian nenen~ sian sian sian~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...