Para pengunjung

Sunday, September 4, 2011

Long journey | Senyumlah setiap kali :)

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Hari nie dah hari raya yg ke-6, masih belum terlambat kot nak cakap,

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin

Ye la, aku nie kadang-kadang kalau wat silap tu tak perasan, so maafkan aku ye. klw rase nk aku mintak maaf secara personal, bolehlah pm aku or emel aku, nanti aku mintak maaf k. well, maaf aku tak lah mahal mane :)

Setelah sekian lama aku biarkan blog nie bersawang dan biarkan tikus-tikus riang berkejar-kejaran bersama lipas-lipas *LOL bahasa aku -.-*, akhirnya aku rasa nak menaip pagi nie. hehe

++++..Iklan kejap..++++

Kalau blogwalking, lawatlah blog-blog mereka nie, Uzair, Kero, Syaimzhebats, Farah..
*blogger best, segan dgn mereka. hehe*

Blog yang amat menarik bagi aku:
They're great :)

++++..Abis Iklan..++++

Its sunday, dan masih dalam bulan syawal. yang masih belum bangun macam syaimzhebat tuu, bawak bawaklah bangun! segan dekat ayam tu dah puas berkokok smpai serak-serak suara dy, tak nak bangun jugak -.-

Habiskan masa anda bersama keluarga tersayang! :D

Mulakan hari dengan senyuman. Walaupun cuti raya dah abis, dah nak masuk u balik, atau  tak dapat duit raya tahun nie *aku dapat banyak, LOL* senyum itu perlu! Teruskan tersenyum, kerana mungkin tanpa kamu ketahui, senyuman kamu itu menjadi inspirasi bagi seseorang. sape tau? :)

..Smile is the best Make-up a girl could wear..

So keep smiling! :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++




Harus cari pasal bersungguh-sungguh dgn budak nie hari nie, sebab dia nak balik
sekolah dah. Nanti rindu. huhu

P/S : Cuti dah habis bro-Malik. -.-


2 comments:

aiman said...

selamat hari raya..

sergeant keroro said...

haha, thanks backlink.

jangan lupa kenny, ehem ehem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...