Para pengunjung

Friday, March 25, 2011

Sesat dalam UTM. Malu~ haha

Salam n Hi..

Ari nie ari jumaat. same la cm ari jumaat sebelum2 nie, kelas ak abis kol 12. Bezanya, ari nie ak n fara dtg kelas lmbat.


Lambat setengah jam plak tuuuu. >.<

Sebab bangun kol 8.45, n kelas plak kol 9. Terbaik. Nasib Prof Mohd Nor tu baik ati, x marah kami. fuhh nasib. >.<

Pastu abis je kelas kol 12 tu, kami pun berlari-lari (gebang) g C22, bilik Dr Nor, sbb nak amik result test 2 algebra. result aku?

Bolehlah..

Then ak dok merungut kat fara, 

Fara,, nak makan nasi ayam SUB..

So fara selaku rummate yg setia, p la join ak tapau nasi ayam kat SUB tu, padahal da sedia maklum yg bas ari jumaat nie, waktu2 kol 12 nie susah sket nak dapat. Then abis je tapau-menapau, ak ngan fara pun menapak la turun tangga.

Semangat aku ngn fara melompat-melompat tangga tu, sebab teruja tengok bas smpy 5 buah tersusun. 

Ye la, mane pernah ari jumaat smpai bas 5 tersusun kan???

Then kami pun dgn selambanye, dgn penuh yakin, naik bas tanpa bace penunjuk bas tu ke mana. konon2 bas tu ke KDSE lah kan. Then lepas bas tu jalan, tibe2 dy belok ke arah KTC.

Aku pun da senyum sumbing. hehe. GILE EA!

Yang lawaknye, si fara tu lagi sengal. bile da smpai KP baru dy perasan yg dy tu da salah naik bas. 

Terus die bg ak renungan membunuh sedas. haha

Sumpah lawak gile. Da setahun lebih dok utm pun leh sesat. silap naik bas. peh pehh pehhhhhhhh. >.<

Nasib la pali@abu sggup anta kami p KDSE. TQ. :)

haha

P/S: Lain kali bace dulu petunjuk arah bas tu ke mana. jgn jd cm ktorg nie ha. haha ^^

3 comments:

syaimz said...

haha,leader aku mmg terbaek lah!
*thanks pali!*

Nur Amira Ramli said...

hahaha. tau x pe. :)

shera haifa said...

asl xturun je kat KTC? leh g pesta konvo terus..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...