Para pengunjung

Wednesday, March 9, 2011

Hari penuh debaran... lain kali study last minute lagi macam aku! kui3

Salam n hi..

Malam nie, ak betul2 rase lega. Ak rse cm da lme sgt ak x rase selega nie..

kenapaaaaaaaaaaaaaa????

Sebab ak baru abis musim test satu! Phewwww~

Memang lega. rase lega sgt kepala ak dari segala mende2 yg serabut sebelum nie. rasenye same cm kalo korg botakkan kepale korg. peh lega... x caye leh cuba. hehe

Tadi, ak ade quiz utk algebra. memang menarik, sebab ak x prepare pun utk quiz tu dan yang masuk tu plak bab yang ak x faham mse lecture. kiranya memang terbaik dari ladang lah. T________T

Kelas ak tadi pagi kol 10-11. pastu next class kol 2. jadual sem ak kali memang menarik, klw boleh semua kelas nak dihimpun waktu petang2 dan malam2. T_________T

Sempat la ak selak buku algebra tu waktu free tu. study sikit2. ngntuk plak tu.. =.=. sudahnye, masuk kelas berserah je lah. 

Redha-Redha-Redha

Jawap je la quiz tu.. gune tema bile malas gile cm kat mrsm dulu, "berserah" . keh3 so ak jwp je la quiz tu ngan muke seposen.....

Dapat je kertas tu.. heeeeeeee.... de pikiran mengelat masuk kat kepala ak..

Berbaloi lah aku x study. hehe

nasib bek soklan tu basic gile. boleh le jugak ak goreng2. klw tidak,, =.=



fuh. lepas satu hal. pastu lecturer algebra ak, DR Nor (jugak Ekpress Mara), cakap..

"Ok, sila amik markah test satu awk semua kat depan bilik saya. ade 3 org yg dapat bwh 20."

Peh, brdebar. pas tu dy sambung lagi,

"Tp kelas nie better la dari kelas fizik pure. ade student Ekpress Mara dpt markah 7 jek. Ingat, student Ekpress Mara jgn nak enjoy je. masuk degree nie da x de beza Ekpress ke 
x Express"

Kata Dr Nor smbil tengok meja kami2 dak2 forecast. pergh,, makin la brdebar. cuak cuak cuak.

Abis je kelas Diff Equation petang tu, kami pun dgn semangat waja n hati yg cuak p la merayap ke C22, bilik Dr Nor utk p amik markah.

Bukan excited nak tau markah pun, sbnrnye x nak org len tgk markah kita dulu. =.=

Dapat jek kertas tu...

Alhamdulillah.

Lepas la jugak. tp ak rse memang kena insaf sikit kot utk test 2 nie. huhu

Btw, pesanan dari Dr Nor memang mantap. bile tengok kiteorg sume wat muke mengadap segala theorem n proving.

"Saya harap anda semua janganlah menyesal ye amik course
maths pure nie"

Prove cam nie je x de ke? +.+


erk? huhu

:)

P/S: bile ak faham diff equation, ak x fhm calculus. bile ak fhm calculus, ak x faham diff equation. bese le pemalas. +.+


2 comments:

syaimz said...

boleeh la mintak aku ajar2 sikit.
nak jugak belajar ilmu2 hitam...
ahem2...
ilmu matematik&algebra ngan korg (:

Nur Amira Ramli said...

haha. ilmu pengasih x nak? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...