Para pengunjung

Thursday, March 31, 2011

Dugaan menguatkan kami. ^^

Salam n Hi..

Lame gak x update blog nie kan? Lately nie, mcm2 mnde da trjadi.. mmg x sempat nk lyn blog nie pun. Ye ar. kredit YES broadband ak pun da abis, n ak malas giler nk p top up. so update blog mlm2 buta nie sebab wifi laju time2 nie. hehe

Kali nie ak nak cerita tentang kami 14 orang. sape kah "KAMI" tu??

Forecaster Batch 15 , KDSE

Yup. Ak, Fara, Ida, Shida, Dijah, Farah izzati, Dayah, Schserra, Syira, Sue, Saff, Jira, Aliaa, Nita.

Kami 14 orang ahli forecaster batch 15, telah ditempatkan di KDSE utk dgree nie. course kami, Maths pure, Kimia pure n kimia industri. ^^

Kebelakangan nie, ade dugaan yg  mencabar kemampuan dan melampaui batasan fikiran kami yang baru berusia 19 tahun nie, melanda kami di KDSE nie.

Dugaan yg begitu mencabar, hingga ada antara kami yang menitiskan air mata. *cukup gramatis ayat aku malam nie* huhu..


Namun kami sedar, setiap yang berlaku itu punya hikmahnya. Malah, dugaan nie rasenye telah menguatkan kami. Ukhwah bertambah kukuh, sifat saling membantu kian menebal.

Fara Nabila, Syahida, Shida, Dijah, Farah Izzati, Schserra, Dayah, Syira, Sue, Saffura, Jira, Aliaa, Nita

Moga apa yang terjadi akan menemui penyelesaiannya. ^^

Buat sahabat kami: Jgn pernah mengalah. Kami sentiasa ada di sini untuk membantu. Allah tidak akan membebankan hambanya dengan apa yang hambanya itu tak mampu. Moga diberkati-Nya. :)





Moga segalanya pulih seperti sediakala. ak sayang korang semua! :)

P/S: 

i) Bakal mendaki Gunung Liang, Perak this weekend. Thnks to uj n jakir sbb bg pnjm brg2. :)

ii) Buat Syafiq Syafiee, akak tau syafiq kuat. lwan perasaan tu sayang. Jangan mengalah. ^^

iii) kami 14 org dpt kuota pengetua n dpt kebenaran utk dok row yg same, masalahnye ktorg kne dok bilik single, sbb KDSE kolej 13 nk di jadikan fullu single room. T_____T

Daa~

6 comments:

saytzelf_queen'srulealkyne said...

cweet mike..thanz..i.allh sumenyer akn brakhir soon...

saytzelf_queen'srulealkyne said...

cweet sgt2 mike...thanz i.allah sume will be better soon...

bebelan cik teha said...

best ny korg dok dkt2....:(
btw, cik teha pon dpt kuota...mntk double dpt single..uwaaaa..takot2 !!

kikilala said...

ni nak marah ni.... pic aku tade!!

wanhamiza said...

be strong.kami d ktf pon bsama anda.. =)

wanhamiza said...

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...