Para pengunjung

Friday, October 7, 2011

Cermin Ajaib! :D

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Sape sape yang kenal aku, memang tau aku dengan cermin memang tak boleh dipisahkan. ala, aku rase semua perempuan pun macam tu kan? ke tak? -.-

Function cermin?

Memastikan tahap keteguhan tudung! :D


Or kalau yang free hair, utk pastikan rambut maintain. :)

Aku ade satu cermin nie, pemberian akak aku dari vietnam. Cermin nie la yang aku usung ke hulu ke hilir. 

Dan tadi mase modelling maths, mungkin kerana terlampau bosan, classmate aku pinjam cermin tuuu.

SEBELUM

SELEPAS
Korang nampak tak ape yang dorang tampal tu? Dorang tulis,

"JGN TGK CERMIN NIE... Jika ingkar akan bertukar menjadi katak betina yang hodoh. huhuhu"

Haha sumpah sengal -.- 

P/S: Then tadi mase pilih warna baju utk buat jersey kelas, macam macam warna lah keluar. Merah, biru, kuning, transparent pun ade! haha :D 
 
Tapi paling best bile tibe tibe sorang clasmate aku cakap,

"Aku nak warna cam jerawat mike!"

Mike tu aku lah. Double sengal. Nasib tak de orang kene hempuk dengan cermin tadi. haha


2 comments:

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
confirm suka tengok cermin ni..

aimie amalina said...

hehehee
comei gile
cermin tu pon comei
hehehe
salam kenai utm blogger =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...