Para pengunjung

Monday, August 8, 2011

1# Melody Monday | Somebody Someone - Korn

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Ari nie aku terasa rajin nak join segmen Melody Monday nie, so lagu yg aku pilih ialah:

Somebody Someone by Korn.


Zaman remaja aku memang banyak diserikan oleh band-band nu metal cam Korn nie. Tp aku paling hard core ngan Linkin Park lah.
 
Lagu nie antara lagu yg aku suke dulu2, bile depressed. haha zaman2 cetek akal, asal tension je lyn lagu2 headbanging.Patutnye g la bace Quran ke, Yassin ke. Haish. 

Part Lirik paling best:

I look
I sign
I need
Someone
Inside
To help
Me out
With what
I'm trying
I'm crying
I'm frying
In a pile of Shit
I'm dying
I'm dying  
I'm dying  


Depressed gila kan? haha banyak g set2 lagu cam nie aku ade. Contohnye cam easier to run or One- Metallica nie. Sekali-skale layan hardcore ape salahnye. Dari korang asik layan jiwang jek tu. Ye dok? Heheh!


P/S :Oh lupe, Lagu We're all to blame - Sum 41 pun layan gak. Try la google. Nak aku letak sekali link kat sini pun aku cam malas. hhe

1 comment:

syaimz said...

ko pun dah la selalu migrain. memang patut dengar lagu-lagu rock ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...